Hotspot Den Haag

Den Haag is een van de bekende hotspots binnen Nederland. Je kan er makkelijk een dag vol leuke activiteiten beleven en op het eind naar een van de vele restaurants gaan om lekker een hapje te gaan eten. Wanneer we praten over een hotspot aan eetgelegenheden, praten we over Den Haag

Ga naar de foodhallen hotspot in Den haag

Foodhallen ken je misschien vanuit Amsterdam, maar niets is minder waar, want Den Haag heeft ze ook! Na een lekker dagje shoppen kan je gelijk door naar de Foodhallen, deze hotspot bevindt zich in het centrum van Den Haag. Van verse sushi tot verschillende pizza’s en klassieke burgers, je vindt het er allemaal!

Hotspot hot pink Mama Kelly in Den Haag

Als je een echte foodie en food blogger bent valt MaMa Kelly niet te missen. Dit restaurant staat bekend om haar mooie roze interieur in Amsterdam. Sinds kort zijn ze ook in hotspot Den Haag te vinden, maar dan met een zwart- en witte interieur.

Een nadeel en voordeel aan dit restaurant, je hebt er maar twee keuzes, kreeft of kip. Ideaal als je keuze stress hebt, minder leuk als je houdt van variatie.

Fratelli

Als je een echte pizza en pasta liefhebber mag je restaurant Fratelli niet missen! De echte Italiaanse keuken vind je op loopafstand van Het Binnenhof in hartje Den Haag. De heerlijke gerechten worden gemaakt door uitstekende geschoolde koks. Dat wordt smullen!

Hot King

Deze Chinese restaurant mag je niet missen wanneer er wordt gesproken over hotspot Den Haag. Dit restaurant specialiseert zich in de heerlijke Sichuan keuken.

Hot King serveert diverse kleine voorgerechten en heeft voor ieder wat wils. Je kan er met iedereen naar toe, ze bereiden namelijk vis, vlees, kip en vegetarische gerechten.

Met al deze lekkere hotspots kan je makkelijk een dag wegdromen in Den Haag.

 

Hotspot Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven