Een moderne koelvitrine kopen? Bekijk hier de mogelijkheden

Ben je van plan om een Moderne koelvitrine te kopen? Een Moderne koelvitrine is een van de populairste aankopen onder horecaondernemingen. Niet alleen is een Moderne koelvitrine handig om meerdere producten voor een lange tijd op te slaan, het is ook een simpele manier om jouw producten toon te stellen en om meer klanten naar jouw onderneming toe te trekken. Wanneer mensen een moderne koelvitrine tegenkomen waarin producten netjes in zijn uitgestald, dan is de kans groter dat een (nieuwe) klant iets zal kopen en consumeren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moderne koelvitrine? Lees dan snel verder.

Koop een moderne koelvitrine samen met een machine voor ijsblokjes

De meeste ijswinkels, bakkerijen en cafés zijn in het bezit van een moderne koelvitrine en een Machine voor ijsblokjes. De reden hiervoor is omdat deze horeca producten goed bij elkaar passen. Een Machine voor ijsblokjes kan je makkelijk in de buurt zetten van een koelvitrine waarin bijvoorbeeld ijssmaken of heerlijke gebakjes zijn voorgeschoteld. Dit is zeker een slimme tactiek in de zomer, want het zien van deze meubels naast elkaar zal men het gevoel van dorstig zijn geven. En hoe beter kunnen ze die dorst lessen door een lekker ijsje of een ijskoud drankje met ijsblokjes van de Machine voor ijsblokjes te consumeren?

Een moderne koelvitrine in verschillende formaten

Moderne koelvitrines zijn er in de ‘standaard’ formaat, maar er zijn ook verschillende leveranciers die verschillende formaten aanbieden van een koelvitrine. Je hoeft dus niet per se een koelvitrine te nemen waar meerdere gebakjes in past, maar je kan dus ook spelen met hoge en lage en brede en smalle vitrines. Zo kreeg je een soort van speels effect in jouw onderneming. Hoewel strakheid een populaire trend is in onderneming, wordt er steeds meer gespeeld met oneffenheden om zo nieuwe bezoekers aan te trekken.

Een moderne koelvitrine kopen? Bekijk hier de mogelijkheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven