Bakkerij Tetteroo de lekkerste

Ben je dat standaard brood van de supermarkt al zat? Logisch, het ontbreekt de supermarkt namelijk aan kennis en ambachtelijkheid. Die kennis, jarenlange ervaring met het ambachtelijk bereiden van brood en taart vind je bij bakkerij Tetteroo.

Bakkerij Tetteroo ambachtelijk en met zijn tijd mee

Dat een bakkerij ambachtelijk brood en gebak bereid wil niet zeggen dat de bakkerij niet met zijn tijd meegaat. Het bijzondere van deze bakkerij is dat je namelijk online iets lekkers kunt bestellen om cadeau te doen aan vrienden, familie of collega’s. Gewoon even snel bestellen via het internet twee dagen voor dat de ontvanger het lekkers moet krijgen. Op de dag krijgt de ontvanger dan de lekkernij geleverd. Zeg eerlijk wie krijgt er nou niet graag een lekkere taart via de post?

Laren Eemnes en Bussum, bakker in ’t Gooi

De winkels van de bakkerij bevinden zich in Laren, Eemnes en Bussum. De bakkerij is een familiebedrijf. Een echte authentieke ambachtelijke bakker met meer dan zeventig jaar ervaring. Kom naar een fysieke winkel van de bakkerij of bestel in de webshop om de heerlijkste baksels te proberen.

Gebak om van te smullen

Een echte bakkerij draait om brood. Echter een grootste aantrekkingskracht komt van gebak en taart. Hier vind je de heerlijkste tongstrelende taarten en gebak. Van appeltaart en citroen meringue gebakjes tot eikel van de week. De lekkerste gebakjes van ’t Gooi. Ook de snacks en lunch broodjes vind je bij deze bakker. Heb je bezoekers? Haal dan wat lekkere snacks en broodjes bij de bakkerij.

Specialiteiten

Natuurlijk heeft deze bakkerij ook zijn eigen specialiteiten zoals de Larense dennenkoek, het Toscaans taartje, moppen en verschillende soorten speciaal en heerlijk brood. Denk daarbij aan mueslibrood Mauve brood en baguette Cereal. Simpel te bestellen en thuis afgeleverd.

Bakkerij Tetteroo in ’t Gooi is al meer dan zeventig jaar een begrip in ’t Gooi. Niet alleen een echte ambachtelijke bakker maar ook een moderne bakker die de broden en taarten gewoon thuis komt brengen na bestelling in de webshop.

Bakkerij Tetteroo de lekkerste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven